Един отбор

Всички в Client X сме отборни играчи, които държат на качеството и постигат резултати. Екипът ни притежава многогодишен опит и солидни познания по маркетинг, пазарни и социологически изследвания, статистика и обслужване на клиенти. Това сме ние…

 • Юлияна Горанова Управител

  Присъединих се към екипа на Client X през 2008, като преди това работех в Института за маркетинг и социални изследвания МБМД. По образование съм социолог, а по душа – мечтател и приключенец. Завърших бакалавърска степен по социология в Пловдивския университет. Магистратурата по социология и социална антропология в Централноевропейския университет в Будапеща, освен че ме вдъхнови с полезни знания и по-широк мироглед, ми донесе и многобройни приятели от цял свят, които и до днес очакват да им изпратя мартеници за Баба Марта. В екипа на Client X съм старши изследовател и мениджър проекти. Част от задачите ми са да отговарям за връзката с клиенти, да изготвям инструментариум за различни видове изследвания (сценарии, въпросници и т.н.), да модерирам фокус-групи, да обработвам и анализирам данни от количествени и качествени изследвания, да представям резултати.

  Email
 • Снежина Бонева Изследовател

  Присъединих се към екипа на Client X през 2017 г., след като завърших магистратурата си по "Маркетинг" в Лондон. Преди да замина за Великобритания, се дипломирах като бакалавър по "Английска филология" в СУ „Св. Климент Охридски“. Именно там разбрах колко важен е маркетингът за културата на едно общество. За да напиша дисертацията си за магистърската степен, се наложи да се запозная със статистическите изследвания и да ги приложа на практика. Така, започнах и продължавам работата си в Client X, където успявам да развия уменията си в статистиката и клиентската удовлетвореност.

  Email
 • Красимир Михайлов Ръководител тайни клиенти

  Работя в компанията от 2010 година. Екипът е страхотен, работата – вълнуваща, динамична и изискваща постоянно да бъдеш гъвкав с целите на клиента. Смятам, че човек трябва да бъде готов за промяна, иновативен и инициативен, за да бъде част от корпоративната и социална среда. Именно такива качества целя да усъвършенствам както в себе си, така и в позицията която заемам. За мен качественото и бързо изпълнение на задачите е мисия. Внедряването на нови практики и идеи са инструментите, с които могат да се постигнат отлични резултати. С лице към клиента, с лице към екипа, няма невъзможни задачи - има интересни предизвикателства.

  Email
 • Силвия Шелявска Ръководител тайни клиенти

  В агенцията съм от началото на 2016 година като супервайзор по проект, а впоследствие започнах да работя с тайни клиенти като ръководител на терен. Следя работата на тайните клиенти да бъде извършена качествено и според изискванията на нашите възложители. Обичам да пътувам и затова използвам всяка възможност. Харесвам Чехия и Виена заради архитектурата и атмосферата, а Италия - заради храната.

  Email
 • Кирил Иванов Ръководител тайни клиенти

  Изучавам специалност "Статистика" и и за мен е важно числата да достигат до клиентите и потребителите във вид, в който всеки може да ги разбере. В екипа съм от 2016 година. Отговарям за най-разнообразни задачи: от координацията на одитори и анкетьори на терен до гарантиране качеството на данни и тяхното представяне. В свободното си време най-обичам да се срещам с приятели и да се разхождам.

  Email
 • Нашите тайни клиенти Тайни клиенти

  Повече от 800 тайни клиенти и интервюери в над 200 локации в България и региона. Разнородна, но балансирана група от организирани и добре подготвени хора, които обичат работата си. Наричаме ги нашите очи и уши на терен. Наблюдателни, обективни, точни.

  Email